THANKS EVERYONE!

Amazing night at the most beautiful location ever. Thanks for your warmth and kindness sweet fans ! @ Valkenburg, Limburg, Netherlands #cave #soldout #tourlife

Geplaatst door Selah Sue op zondag 6 maart 2016Sjtukske songfestival leedsje Douwe Bob gesjpeeld in de Gemeintegrot .

Geplaatst door Guus Eggen op maandag 7 maart 2016


Vanavond gespeeld in een grot!!! #digoutthegems #valkenburg #limburg

Een foto die is geplaatst door Douwe Bob (@douwebob) op


Na een succesvolle samenwerking afgelopen december met een optreden van dEUS in de Lambertuskerk in Maastricht slaan Muziekgieterij Maastricht en Bokpop opnieuw de handen in elkaar.
Op zaterdag 5 en zondag 6 maart organiseren ze samen “Dig Out The Gems”; een uniek cultureel evenement in het ondergronds theater van de Gemeentegrot in Valkenburg.

Met “Dig Out The Gems” zetten Muziekgieterij Maastricht en Bokpop een volgende stap in hun streven om op zeer regelmatige basis Popcultuur te verbinden met unieke en liefst (cultuur)historische locaties in Zuid-Limburg.

Een ondergronds festival als ”Dig Out The Gems” is uniek in Europa. Mede hierdoor zijn Muziekgieterij en Bokpop er in geslaagd om voor dit exclusieve (elke dag slechts zeer beperkt aantal tickets beschikbaar) evenement absolute topnamen te strikken. Op zaterdag 5 maart spelen onder de Valkenburgse grond de Belgische belofte Tout Va Bien en, exclusief voor “Dig Out The Gems”, de beste zangeres van het Europese vasteland Selah Sue.

Op zondag is er een heus festivalprogramma met Storksky, Admiral Freebee, Drive Like Maria, Bounty Island, King Dalton en Douwe Bob.

Tevens is er tijdens “Dig Out the Gems” veel aandacht voor kunst en fotografie.

DITG_2016_US_SWOP

Reacties zijn gesloten.

Stichting Bokpop

© 2014 Bokpop | Website: Ralph Souren