Evenementterrein

Dig Out The Gems vindt plaats op een unieke en voor muziek uitzonderlijke locatie,  de Gemeentegrot van Valkenburg. De ingang tot Dig Out The Gems is gelegen aan de Plenckertstraat, links naast het OpenluchtTheater (GPS: Plenkertstraat 51A, 6301 GL Valkenburg).

Openingstijden Dig Out The Gems:

  • zaterdag 5 maart van 19.00 tot 01.30 uur
  • zondag 6 maart van 15.00 tot 24.00 uur

Parkeren

Als je met de auto naar Dig Out The Gems komt, zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen op loopafstand van het evenementterrein. Parkeren is uiteraard op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor (eventueel) opgelopen schade aan personenvervoer.

Drinks & food

Voor het kopen van drinks en food werkt Dig Out The Gems met consumptiebonnen. Deze bonnen kun je kopen voor 10 € per 4 stuks. Bier wordt geserveerd in flesjes. Wij waarderen het zeer als je de lege flesjes inlevert bij een van de bars.

*Consumptiebonnen zijn alleen geldig gedurende het evenement en worden niet terug genomen.

NIX 18

Ben je jonger dan 18, dan verkopen we je géén alcohol.

Bij de ingang worden polsbandjes verstrekt. We hebben hiervoor gekozen om onze barmedewerkers duidelijk zichtbaar te maken wie 18 jaar en ouder is. Hou er dus rekening mee dat je om je paspoort of ID wordt gevraagd. Bij twijfel wordt er uitgegaan van ‘jonger dan 18‘.

Reacties zijn gesloten.

Stichting Bokpop

© 2014 Bokpop | Website: Ralph Souren